Kom in actie tegen spierziekten

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit! 

Start een actie Doneer nu

 
Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Eerste editie Spier-Run groot succes

26-04-2021 | 16:15 Zaterdag 24 april vond de allereerste editie van de Spier-Run plaats. Meer dan 130 deelnemers gingen vanuit huis 5, 10, 15 of een zelfgekozen afstand hardlopen. Met elkaar is er een prachtig bedrag van ruim €33.000 opgehaald! Samen in actie in de strijd tegen spierziekten Vanwege het coronavirus gaan veel hardloopevenementen helaas niet door. Maar dat betekent niet dat we stil moeten blijven zitten! Daarom werd de Spier-Run georganiseerd, waar iedereen vanuit huis aan mee kon doen. Er kon gekozen worden tussen een afstand van 5, 10 of 15 kilometer. 139 deelnemers gingen de strijd tegen spierziekten aan en deden mee met de eerste editie van de Spier-Run. Naast hardlopen gingen sommige mensen wandelen en werd er zelfs een flinke afstand op skeelers afgelegd. Met elkaar is er een prachtig bedrag van ruim €33.000 opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.     
Read more
View all
€ 10

Doeska

16-05-2021 | 00:13 To: DVN de wereld uit!