Fietselfstedentocht 2024

Fietsen in het Spierfonds-team
Wil jij je tijdens de Fietselfstedentocht inzetten voor de strijd tegen spierziekten? Meld je dan aan voor het Spierfonds-team, zodra je in het bezit bent van een startbewijs, en haal geld op voor onderzoek naar spierziekten!

Let op!! Om met het Spierfonds-team mee te kunnen doen aan de Fietselfstedentocht moet je in het bezit zijn van een startbewijs. 

 

Wat is de Fietselfstedentocht?
Een 235 kilometer lange fietstocht langs de elf beroemde Friese steden! Voor iedere fietser een sportieve uitdaging en met 15.000 deelnemers en duizenden toeschouwers langs de kant ook een geweldige ervaring! Fiets op maandag 20 mei 2024 mee in ons Spierfonds-team en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

 

View all
€25 19-05-2024 | 03:53 To: Ik doe mee met de Fietselfstedentocht voor onderzoek naar spierziekten Mijn moeder is in 1997 al overleden aan ALS toen nog n voor ons onbekende ziekte, hopelijk komt er ooit n geneesmiddel. Dus donaties zijn belangrijk om het onderzoek naar deze en andere spierziekten te bevorderen.
€25 18-05-2024 | 21:21 To: Ik doe mee met de Fietselfstedentocht voor onderzoek naar spierziekten We zullen veel bananen en krentebollen aanleveren hoor en heeeeeel hard juichen! Succres!!!