S

Ik kom in actie tegen spierziekten!

Serge van der Linden

Still to go

from €2,000 (97%)

Beste sportliefhebber,

Hopelijk gaan we veel mooie sportmomenten beleven met onder andere het EK 2024 in zicht. Maar omdat het helaas niet voor iedereen een mooi jaar kan worden, heb ik besloten het EK 2024 in te zetten voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Wie ben ik?

Allereerst een kort voorstelrondje. Mijn naam is Serge van der Linden, 54 jaren jong, getrouwd en de trotse vader van twee puberende kinderen. Twee gezonde, puberende kinderen. En hun gezondheid en die van ons zelf, is helaas geen gegeven. Hoe vaak worden we namelijk niet geconfronteerd met (nieuwe) ziektes, waar nog heel veel onderzoek naar nodig is, om richting een behandeling of zelfs genezing te kunnen werken?

Vanaf kinds af aan ben ik zelf actief in de voetbalwereld, eerst als (jeugd)speler en later als trainer, technisch coördinator, hoofd opleiding en scout. Met andere woorden is voetbal mijn absolute passie en met diezelfde passie benader ik u. Graag wil ik een groot EK 2024 spel opzetten waaraan iedereen kan deelnemen, ook buiten mijn eigen netwerk. Om dit spel nog meer lading te geven, gaat de volledige opbrengst van het spel (deelname is € 10,00 per persoon) naar het Prinses Beatrix Spierfonds. Deze organisatie ondersteunt onderzoek naar ALS, maar heeft ook aandacht voor de algemeen minder bekende spierziekten waaronder polyneuropathie (waar mijn familie maar ook ik zelf mee te kampen heb).

Sponsoring
Met het Prinses Beatrix Spierfonds in het achterhoofd wil ik het EK 2024 spel zo aantrekkelijk mogelijk maken voor deelnemers. Daarom heb ik zoveel mogelijk sponsoren gevraagd om te doneren, bij voorkeur in de vorm van items, welke ingezet kunnen worden als prijs in het spel. Geld is uiteraard ook welkom, maar genoot in dit geval niet de voorkeur. Alle donaties, groot en klein, waren van harte welkom. Hoe meer prijzen, des te groter (hopelijk) het aantal deelnemers, en met z'n 46 prijzen met een totaalwaarde van rond de € 3.100,- des te hoger de opbrengst voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Zo zijn er alleen maar winnaars!

Wanneer is deze actie geslaagd?
Betaald voetbalclubs in binnen- en buitenland maar ook andere bedrijven zoals restaurants zijn aangeschreven voor donaties. Social media wordt volop ingezet en ook de website van het Prinses Beatrix Spierfonds zal deze actie te vinden zijn. Mijn eerste doelstelling is 150 deelnemers, maar hopelijk kan ik deze doelstelling snel bijstellen naar een nog hoger aantal.

Tijdlijn

Vanaf heden is het mogelijk om via de QR-code, mijn actiepagina en facebook alsmede de inmiddels in omloop zijnde flyers, te doneren. Voor iedere € 10,- ontvangt men via het opgegeven mailadres de link voor het EK 2024 spel. De sponsoren zijn bekend en het prijzenpakket staat vermeld onder mijn blogs dus vanaf nu richt ik mij volledig op het deelnemersveld en hoop die 150 deelnemers te overtreffen met jou hulp ben ik daarmee op de goede weg.

Ben jij op bereid om deel te nemen?

Tot slot wil ik nogmaals mededelen dat de volledige opbrengst van het spel wordt gedoneerd. Ikzelf haal mijn voldoening uit de hopelijk enthousiaste reacties van deelnemers én sponsoren om zodoende een groot geldbedrag te kunnen doneren aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Wie wil er nu niet een steentje bijdragen in de strijd tegen spierziekten?

In afwachting van een hopelijk positieve reactie,

verblijf ik met vriendelijke sportgroet,

Serge van der Linden

s.vdlinden@home.nl

Tel. 06-15151265

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€20 24-05-2024 | 18:48 We lopen allemaal de kans een of andere spierziekte te krijgen en donaties zijn hard nodig. Prijsje is tevens leuk (eerlijk is eerlijk) :-)
€25 23-05-2024 | 09:42
€10 22-05-2024 | 23:03
€10 21-05-2024 | 18:08
€10 20-05-2024 | 11:56 Goed doel
View all

Eerste doelen zijn bereikt

27-05-2024 | 15:28 De doelen die ik vooraf had gesteld zijn behaald en één daarvan ook wel hoger bijgesteld omdat ik graag groeter dan groots willen presteren voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Mijn eerste doel was € 1.500,- binnen te halen met het EK2024 spel maar was al eerder bijgesteld tot € 2.000,- en met nog slechts € 45,- te gaan is ook dat bedrag behaald. Het andere doel was om minimaal 150 betalende deelnemers binnen te hengelen en met de 152 die er nu al zijn is ook dat doel behaald en hoop ik uiteraard op nog meer zeker gezien er maar liefst 50 mooie prijzen door sponsoren zijn geschonken met een totaalwaarde van z'n € 3.400,- Nog 2,5 week te gaan en dan sluit de inschrijving voor het spel maar kunnen er nog wel donaties gedaan worden dus wie weet waar dit gaat eindigen????
Read more