De Veluwe Wandeltocht 2021

from € 10.000 (31%)

De prachtige en diverse omgeving, de muziek, vele wandelaars én het publiek maken De Veluwe Wandeltocht tot een bruisend geheel!

Op zaterdag 5 juni worden er zes afstanden gewandeld, waarvan de 5KM en 10 KM beide rolstoeltoegankelijk zijn. De afstanden zijn 5, 10, 15, 20 en 40 km. Om 7.30 uur starten de 40-km wandelaars en met tussenposen van een of twee uur starten dan weer de volgende groepen. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur komen alle wandelaars samen in het centrum.

Alle wandelaars finishen in het centrum van Nijkerk en na afloop is het mogelijk om op het startveld de dag gezellig af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kom jij ons team versterken?!
Om deel te nemen aan ons team vragen we elke deelnemer een sponsorbedrag op te halen van minimaal 100 euro voor onderzoek naar spierziekten. Van ons ontvang je dan het startbewijs en een t- shirt, zodat het zichtbaar is dat je voor het Spierfonds in actie komt. Uiteraard helpen we je waar kan met handige tips en tools om het actievoeren nog leuker en makkelijker te maken, én zijn we aanwezig op het start en finish terrein van de wandeltocht om je aan te moedigen.

Wandel je met ons mee in de strijd tegen spierziekten?

Let op! Schrijf iedereen die meewandelt in je team in via deze actiesite, zo ontvangt iedereen van ons een eigen tshirt en startbewijs voor deelname. 

View all
€ 5 21-04-2020 | 10:28 To: Team van der Heide