Hoe werkt het?

Om meer onderzoek naar spierziekten mogelijk te maken vragen we je iets te ondernemen. Start je eigen actie, doneer aan een lopende actie of doneer direct. Steeds meer mensen dragen zo bij aan het stoppen van de achteruitgang bij spierziekten. Doe jij ook mee? Lees hieronder hoe je gemakkelijk je eigen actie start.

 

Financiële afhandeling

Mensen die aan jouw actie willen doneren kun je doorverwijzen naar je persoonlijke pagina. Via de doneerbutton kunnen ze gemakkelijk en veilig met Ideal betalen. Nadat de betaling is voltooid wordt deze getoond in jouw donatie overzicht. Het geld komt direct bij het Prinses Beatrix Spierfonds binnen en wordt automatisch bij jouw totaal opgeteld. Wil je een bijdrage overmaken? Dat kan op ons IBAN rekeningnummer NL82INGB0000000969. Of doe een donatie via het online donatieformulier.


Extra aandacht voor jouw actie

Een extra voordeel van het aanmelden van je actie is dat wij deze site in de gaten houden en kijken wat voor leuke, ludieke, interessante acties georganiseerd zijn of worden. En wie weet willen we jouw verhaal wel delen op de site, in de media of komen we langs om de cheque in ontvangst te nemen.