€943.843 voor onderzoek dankzij Vriendenloterij

18-02-2017 | 10:41

 

Tijdens het Goed Geld Gala op woensdag 15 februari 2017 overhandigde de VriendenLoterij ons een cheque van maar liefst € 943.843. Een fantastisch bedrag we we zullen besteden aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De Loterij is een belangrijke partner in de strijd tegen spierziekten.

GOED GELD GALA

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala maakte de VriendenLoterij bekend dat er in 2017 maar liefst 56,6 miljoen euro gaat naar Nederlanders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De half miljoen deelnemers die het afgelopen jaar meespeelden met de VriendenLoterij zorgen hiervoor. De helft van ieder door hen gekocht lot gaat naar goede doelen die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van Nederlanders.

MEESPELEN IN DE VRIENDENLOTERIJ
De deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen zelf bepalen naar welk goed doel de helft van hun inleg gaat. Inmiddels spelen bijna een half miljoen deelnemers mee voor 43 goede doelen en 3.200 clubs en verenigingen.

Wil je ook iedere maand kans maken op mooie prijzen en daarmee direct het Prinses Beatrix Spierfonds steunen? Vul dan de aanmeldbon in. Kijk voor meer informatie over de VriendenLoterij op www.vriendenloterij.nl.

 

Foto: Roy Beusker Fotografie