Stapje voor stapje dichter bij een genezing voor de ziekte van Pompe

27-07-2023 | 14:10

Met 48 haarspeldbochten, een top van ruim 2750 meter hoog én de steilste klim met een hellingsgraad van meer dan 9%, is de Stelvio-pas een bekende klim voor wielrenners.
Kiri heeft – samen met zijn collega’s – deze uitdaging met beide handen aangegrepen. Hij heeft hiermee meer dan €7000,- opgehaald voor onderzoek naar de ziekte van Pompe.

 

Het helpen van anderen gaf mij het gevoel van voldoening en de mogelijkheid om een verschil te maken in de wereld was voor mij reden genoeg om in actie te komen. Daarbij was het ook heel leuk om in het proces samen met de anderen te werken naar een gemeenschappelijk doel, namelijk het beklimmen van de Stelvio pas.

Als je op zoek bent naar een manier om een gemeenschap/goed doel te helpen, een verschil te maken in de wereld en plezier te hebben, overweeg dan om deel te nemen aan een activiteit voor een goed doel.”, aldus, Kiri.

 

Deze actie is  tot stand gekomen door een samenwerking met Stichting Ziekte van Pompe. Alleen samen kunnen we de achteruitgang bij spierziekten stopzetten. Help jij ons mee in de strijd tegen spierziekten?

Start een actie