Wandelen met Tim Knol

05-08-2022 | 10:15

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseert het Prinses Beatrix Spierfonds de derde editie van Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Dit jaar hebben we een unieke samenwerking met Tim Knol en kun je samen met hem wandelen voor de strijd tegen spierziekten. Onderweg verzorgt Tim een aantal prachtige akoestische optredens.


Tim heeft zelf van dichtbij meegemaakt wat de impact van een spierziekte is: “Een goede vriend van me is overleden aan de gevolgen van de ziekte van Duchenne. Het is zo verschrikkelijk om te zien hoe iemand door een spierziekte steeds verder aftakelt. Daarom wandel ik mee, om zo nog meer aandacht te vragen voor de strijd tegen spierziekten.”

Tijdens deze muzikale wandeling loop je ongeveer 10 kilometer, met tussendoor een aantal muzikale pauzes. Uiteindelijk komen alle wandelafstanden samen in de voortuin van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting, met een hapje, drankje en optredens. Hier maken we ook bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald voor onderzoek naar spierziekten. Wandel je samen met Tim mee op 8 oktober? Koop dan snel je startbewijs (20 euro), er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, laat je sponsoren en help mee in de strijd tegen spierziekten!

 

Schrijf je in