Wandel of rol mee met Het Oranjepad

07-07-2022 | 10:58

Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert -na twee zeer geslaagde edities- op 8 oktober 2022 wederom Het Oranjepad! Tijdens Het Oranjepad kleurt de omgeving van Paleis Soestdijk oranje, dankzij alle deelnemers die aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten. Gezamenlijk hebben we één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Tijdens de wandeling krijg je een uniek kijkje in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix. Daarnaast ontmoet je vele anderen, die (ook) weten wat voor impact een spierziekte heeft op iemands leven.  

Voor welke afstand ga jij?

Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen, want welke afstand je wandelt is helemaal aan jou. Ga je voor de 40, 20, 10 of 5 kilometer? De routes van 5, 10 en 20 kilometer zijn rolstoeltoegankelijk. Daarnaast is er nog een ‘rondje door de paleistuin’ én een mogelijkheid om vanuit huis te wandelen. Alle wandelafstanden komen samen in de voortuin van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting, met een hapje, drankje en optredens. Hier maken we ook bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Wandel je ook mee op 8 oktober?

Schrijf je in

 

Hoe werkt het?

Aanmelden is heel eenvoudig. Kies de route die het best bij jou past, koop een startbewijs van 20 euro en vraag vrienden, familie, buren en iedereen die je kent jou te sponsoren.

Met Het Oranjepad willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Op 8 oktober maken we na afloop van de koninklijke wandeltocht meteen bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe dichterbij we bij onze missie komen: alle spierziekten de wereld uit!

Lees meer over Het Oranjepad

 

Twijfel je nog om mee te doen? Bekijk hier de aftermovie van 2021!