Het Oranjepad - Zaterdag 9 oktober 2021

25-06-2021 | 11:15

Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar! Daarom organiseren we Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Baarn. En bovenal een wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten steunt! Want we vragen elke deelnemer sponsorgeld in te zamelen voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.  

Voor welke afstand ga jij?


Het Oranjepad staat in het teken van ons jubileum van 65 jaar. Zo zijn er een speciale routes van 650 meter, 6,5 kilometer, 18 kilometer en een route van 
maar liefst 65 kilometer. Iedereen kan meedoen! De routes van 650 meter, 6,5 kilometer en 18 kilometer zijn rolstoeltoegankelijk. Alle routes gaan langs Koninklijke bezienswaardigheden en onderweg wordt je voorzien van een hapje en een drankje. Alle wandelafstanden komen samen op de binnenplaats van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting van dit bijzondere evenement, waar we ook bekendmaken hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald.

Dus trek de wandelschoenen uit de kast of poets je rolstoel alvast op, oefen op je wuif-handje en leg je oranjepak alvast klaar. Zaterdag 9 oktober hopen we jou ook te ontmoeten op Het Oranjepad!

 

Schrijf je in

 

Hoe werkt het?


Kies een route, koop een startbewijs van 20 euro en vraag vrienden, familie, buren en iedereen die je kent jou te sponsoren. Met Het Oranjepad willen we aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten en zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Daarom vragen we elke deelnemer zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen (minimaal 150 euro). Op 9 oktober maken we na afloop van de koninklijke wandeltocht meteen bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe dichterbij we bij onze missie komen: alle spierziekten de wereld uit!

Lees meer over Het Oranjepad