Glow-run zet zich opnieuw in tegen spierziekten

24-02-2015 | 09:25

Op vrijdag 15 mei vindt de tweede editie van de nachtelijke 5 kilometer Glow-Run op het Scheveningse strand plaats. De organisatie vraagt dit jaar opnieuw aandacht voor spierziekten.

Ren en dans tegen spierziekten

Voor veel mensen is vrij bewegen waarschijnlijk de grootste vanzelfsprekendheid in je leven: 5 km rennen in het donker over het rulle zand en daarna feesten op de black-light afterparty. Daar denk je niet over na, dat doe je gewoon. Voor mensen met een spierziekte is dat anders. Als het op bewegen aankomt is voor hen niets vanzelfsprekend. Alledaagse dingen kosten hen net zo veel energie als voor gezonde mensen meedoen met de Glow-Run inclusief afterparty!

De Glow-Run doneert van elk verkocht ticket € 1,00 voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Daarom zet de Glow-Run zich in voor het Prinses Beatrix Spierfonds, om aandacht te vragen voor mensen voor wie zelfs de eenvoudigste beweging een enorme uitdaging is. De Glow-Run doneert van elk verkocht ticket € 1,00 voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Glow-Run

Vanaf het The Hague Beachstadium naar de Pier en terug. Na een geweldige show van verschillende DJ’s komt er tijdens de gezamenlijke warming-up een explosie van glow-verf waarna het startsein zal klinken. Tijdens de loop word je verrast met mooie en unieke lichteffecten, heerlijke muziek en een geweldige sfeer. En als de lichtgevende finish is bereikt zullen verscheidene DJ’s alles uit de kast halen voor de black-light afterparty. Het wordt een avond die je nooit zult vergeten.

Klik hier om in te schrijven voor de Glow-Run.