MOBIEL COLLECTEREN: HELP JIJ OOK MEE?

30-07-2020 | 11:53

Het coronavirus houdt ons allemaal in z’n greep. De invloed ervan is groot, op veel verschillende vlakken. Evenementen worden afgelast, sponsoracties gaan niet door en mensen met een zwakkere gezondheid, zoals mensen met een spierziekte, leven nog steeds in angst om besmet te raken.

Collecteweek

Van 6 tot en met 12 september staat onze collecteweek op de planning. Elk jaar is dit de grootste landelijke actie tegen spierziekten en het is één van onze belangrijkste inkomstenbronnen om financiering van wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. Zeker dit jaar is de collecteweek ongekend belangrijk. We hebben goede hoop dat de huis-aan-huis collecte door kan gaan, maar we weten niet hoe de komende weken gaan lopen. Daarom introduceren we dit jaar – naast de huis-aan-huis collecte – een nieuwe manier van collecteren, die ook nog eens onwijs leuk en makkelijk is: mobiel collecteren. Gewoon met je smartphone kun je vanaf de bank, vanuit bed of vanuit je rolstoel mensen in jouw omgeving tijdens de collecteweek vragen een donatie te doen. In jouw persoonlijke ‘dashboard’ zie je de opbrengst automatisch optellen.

Mobiele collecte

We kunnen in dit lastige jaar alle hulp gebruiken. En daarom doen we een beroep op iedereen die het Spierfonds een warm hart toedraagt. Wil jij meehelpen met de mobiele collecte? Laat het ons in een e-mail weten en stuur jouw 06-nummer mee. Begin september krijg je van ons een SMS waarin we je uitnodigen mee te doen aan de mobiele collecte met een linkje naar jouw persoonlijke dashboard. Vanuit dit dashboard kun je jouw vrienden en familie via Whatsapp vragen een donatie te doen. Dit wijst zich te zijner tijd vanzelf. Aan het einde van de collecteweek bedanken we je hartelijk voor jouw hulp.

Voor jullie, onze geweldige actievoerders, was het ook een jaar vol teleurstellingen. Zelfbedachte sponsoracties konden niet doorgaan, evenementen als de Fietselfstedentocht en de Dam tot Damloop werden gecanceld… We hopen dat jullie via de mobiele collecte een (extra) steentje bij willen dragen om geld in te zamelen voor de strijd tegen spierziekten. Stuur een e-mail naar actie@spierfonds.nl of klik op onderstaande button om je aan te melden. Namens iedereen bij het Spierfonds: hartelijk bedankt.

 

Meld je aan!

 

PS: uiteraard gaan we vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Het Spierfonds krijgt geen inzage in de mobiele nummers van personen die via Whatsapp worden benaderd en alle donaties worden anoniem gedaan.