Spierziekten en het coronavirus

20-03-2020 | 15:49

Wij zijn ontzettend blij met iedereen die zich inzet in de strijd tegen spierziekten. Het nieuws rondom het coronavirus van de afgelopen dagen is je vast niet ontgaan! Veel evenementen die in de komende periode plaats vinden, worden afgelast of verplaatst.

Wij houden alle deelnemers aan bestaande evenementen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het evenement. Dus mocht er nieuws zijn omtrent evenementen zoals de Fietselfstedentocht, Nijmeegsevierdaagse of Veluwe Wandeltocht, laten we dat zo snel mogelijk weten. 

Daarnaast willen we laten weten dat wij alle begrip hebben voor vrijwilligers, deelnemers en actievoerders, die zich niet comfortabel voelen om bij een evenement te zijn met veel mensen, of andere activiteiten te ondernemen om geld in te zamelen voor een eigen actie voor het Spierfonds.

Zeker voor mensen die tot de kwetsbare groepen behoren, zoals bijvoorbeeld mensen met een spierziekte, vinden wij het niet verantwoord om (op ons verzoek) bij een event/actie aanwezig te zijn, of dit zelf te ondernemen en hierdoor een verhoogd risico te lopen. Voel je niet verplicht naar ons om jouw actie of deelname door te laten gaat als jezelf daar niet veilig bij voelt. Mocht je over bovenstaande bericht nog vragen hebben horen wij het graag. We houden jullie op de hoogte!

Nogmaals veel dank voor jullie inzet en begrip voor de situatie. Pas goed op elkaar!