Baker & McKenzie loopt Dam tot Damloop

02-06-2015 | 09:47

Medewerkers en cliënten van Baker & McKenzie Amsterdam lopen dit jaar mee met de Dam tot Damloop op 20 september 2015. Samen willen zij een succesvolle en sportieve prestatie neerzetten én geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Baker & McKenzie

Baker & McKenzie Amsterdam was het eerste advocatenkantoor in Nederland met een multinationaal netwerk en het eerste kantoor met een geïntegreerde civiele- fiscale en notariële praktijk. Al jaren zetten zij zich in voor verschillende goede doelen. Dit jaar heeft Baker & McKenzie Amsterdam besloten dat de opbrengst van haar deelname aan de Dam tot Damloop 2015 ten goede zal komen aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Reneé Musters; ‘Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte en mensen van alle leeftijden kunnen hiermee te maken krijgen. Middels een deelname aan de loop zet ons team zich in om met elkaar onze  gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.’ De opbrengst zal worden besteedt aan het financieren en stimuleren van onderzoek naar genezing, maar ook verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met een spierziekte.

De 70 deelnemers zullen worden vooraf getraind worden om de 10 Engelse mijl van Amsterdam naar Zaamdan succesvol uit te lopen.