Hitz voor Kidz tegen spierziekten

02-06-2015 | 09:41

Hitz voor Kidz vindt dat kinderen met een spierziekte vrij moeten kunnen spelen, zingen, dansen en sporten. Voor veel kinderen met een spierziekte is dat niet vanzelfsprekend. Daarom organiseert  Hitz voor Kidz – onder het motto samen sterk tegen spierziekten – op zondag 21 juni 2015 het Hitz voor Kidz Zomerfestival.

Geld voor onderzoek

Hitz voor Kidz is een Zoetermeers evenement. Ooit begonnen met 350 bezoekers in de Silverdome  Zoetermeer en na 10 jaar uitgegroeid tot één van de leukste en evenementen voor kinderen, met gemiddeld 4000 bezoekers. Hitz voor Kidz is een non-profit organisatie en steunt het Prinses Beatrix Spierfonds in het onderzoek naar spierziekten. De jubileumeditie in 2015 wordt gehouden op het evenemententerrein naast de Silverdome en staat geheel in het teken van het Prinses Beatrix Spierfonds. Op allerlei manieren zal geld worden ingezameld voor onderzoek naarde spierziekte myotone dystrofie. Een erfelijke spierziekte waarvan de gevolgen per generatie erger worden en die ook hele jong kinderen treft.

Zomerfestival

Hitz voor Kidz Zomerfestival is het leukste zomeruitje voor kinderen met live optredens van Nederlands leukste artiesten. Hitz voor Kidz zorgt ervoor dat alles op deze dag om de kidz draait; de lekkerste suikerspinnen, springkussens, smikkeltent, stormbaan de beste optredens en wie weet nog een handtekening van jouw favoriete artiest. Hitz voor Kidz mag je écht niet missen, dus; wees er snel bij!! Kijk op www.hitzvoorkidz.nl voor meer info en tickets.