Ibiza Dreams organiseert flashmob tegen spierziekten

02-06-2015 | 09:38

biza Dreams is een spectaculair dance event  in Winterswijk, met een line-up van goede dj’s . De organisatoren Micha en Samantha zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. Zij weten dat vrij dansen en bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom steunen zij met het festival de actie DanceOff van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Dans en spierziekten

Wanneer je danst gebruik je je spieren. Sommige mensen een paar en een beetje houterig, anderen gebruiken bij het dansen bijna al hun spieren en tot in perfectie. Mensen met een spierziekte kunnen vaak niet dansen. Zij missen daar de kracht of de controle voor. Waar dansen voor veel mensen de ultieme vrijheid van bewegen is, is die vrijheid voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend.

Flashmob

Tijdens het festival wil de organisatie de grootste flashmob van Nederland organiseren. Samen met alle bezoekers en onder leiding van een bekende DJ samen dansen voor het goede doel. Een deel van de opbrengst van Ibiza Dreams komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Tickets

Ibiza Dreams vindt plaats op zaterdag 6 juni van 14.00 tot 23.00 uur bij het Hilgelo in Winterswijk. Tickets kosten €47,50 en zijn verkrijgbaar via www.ibizadreams.eu.