Aandacht voor spierziekten tijdens HipHop Kingz

02-06-2015 | 09:33

Tijdens HipHop Kingz afgelopen zondag in Den Haag vroeg de aandacht de organisatie aandacht voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Bezoekers en deelnemers van deze internationale danswedstrijd werden opgeroepen om mee te doen met de ‘Doe mee & win’-actie en dansgroep ‘The Benjaminz’ ging met de collectebus de zaal door.

Anthony Benjamin is de organisator van het evenement en was met de aandacht voor spierziekten. “Als danser en choreograaf weet ik hoe belangrijk het is om gezonde spieren te hebben. Daarom steun ik graag het Prinses Beatrix Spierfonds.” HipHop Kingz zelf was een groot succes. Met 1200 bezoekers was het evenement uitverkocht. Vele dansers en dansgroepen streden om de winst en vermaakt het enthousiaste publiek.

DanceOff

De actie van HipHop Kingz past goed binnen de nieuwe campagne DanceOff van het Prinses Beatrix Spierfonds. Iedereen die van dansen houdt kan meedoen aan DanceOff. Door een sponsoractie te bedenken waarbij dans centraal staat, zoals een dansvoorstelling, danswedstrijd of dansmarathon. Alleen, met vrienden, een dansgroep, klas of team. De opbrengsten worden door het Prinses Beatrix Spierfonds besteed aan onderzoek naar spierziekten. Deelnemers aan DanceOff maken kans op leuke prijzen, zoals een professionele dansworkshop voor 20 personen.