FIETS4DAAGSE STEUNT ONDERZOEK NAAR MD

13-04-2017 | 20:56

Van 25 juli tot en met 28 juli vind de Fiets4Daagse plaats in Drenthe. Tijdens dit vierdaagse evenement stappen duizenden deelnemers uit het hele land op de fiets om het mooie Drenthe te verkennen. Elk jaar wordt er ook een goed doel verbonden aan het fietsevenement en dit jaar wordt er geld opgehaald voor onderzoek naar myotone dystrofie (MD). Fiets jij ook mee om MD de wereld uit te krijgen?

 

SCHRIJF JE IN

 

OVER DE FIETS4DAAGSE

De Fiets4Daagse is een fietsevenement, waaraan jaarlijks ca. 12.000 mensen mee doen. Uit alle windstreken van Nederland en zelfs vanuit andere landen komen deelnemers naar Drenthe om te genieten van  de natuur, de rust en de ruimte.

De organisatie van de Fiets4Daagse nodigt iedereen uit om de Drentse Fiets4Daagse te beleven. Fietsen van een leuke bezienswaardigheid naar een gezellig terras waar je kunt genieten van een heerlijk kop koffie. In de startplaatsen en onderweg wordt er van alles georganiseerd. Doe ook mee en geniet van de gezelligheid van de Drentse Fiets4Daagse.  4 dagen is de uitdaging maar 1 dag meefietsen kan ook.

 

LEES MEER OVER DE FIETS4DAAGSE