StarGamers

Gamen voor spieren
from €1,500 (125%)

Er gaan mooie dingen gebeuren, want StarGamers zal eind december een streaming event organiseren. Deze zal te bekijken zijn op zowel Youtube, Twitch en Facebook en jij als bezoeker van onze website kan zelfs op bezoek komen op onze locatie!

Zet 27 t/m 31 december alvast in je agenda, want StarGamers gaat, in samenwerking met CyberMediaWorld en de Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise Facebook groep, een fantastisch streaming event organiseren voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Iets met streaming, Gaming TV en hele mooie prijzen voor het goede doel!

Tijdens deze dagen blikken wij terug op het afgelopen gamejaar en zullen we honderden gaming gerelateerde zaken, zoals goodies, t-shirts en games, veilen voor het Beatrix Spierfonds.

Tijdens de KerstVakantie Special zullen er diverse videoshows worden gepresenteerd met het oog op de gamers van Nederland en Belgie. Hier zullen diverse gamingonderwerpen in een breed aantal programma’s naar voren komen. Ook zullen er diverse interviews plaats vinden met gamingbedrijven, bekende Nederlanders en diverse gamingorganisaties. Deze bekende personen hebben een grote interesse in de gamingindustrie en vinden het dan ook leuk om op onze locatie langs te komen voor een leuke “Let’s Play” welke wij gaan streamen en een interview op onze radiostream. Wie je kunt verwachten? Wat te denken van Thijs de Bondt (YouTuber), Bjorn Remmerswaal (Utopia), Boaz van de Beatz (producent Nouveau Riche) en Royal S (hardstyle producent)

Gamers zijn tijdens het evenement van harte welkom om ons op de locatie te bezoeken. Er zullen diverse faciliteiten aanwezig zijn waarvan gebruik gemaakt kan worden. Zo zal het mogelijk zijn om de nieuwste games te spelen, zowel met elkaar als met onze crewleden.

Wij zullen uitzenden via ons Youtube kanaal en Twitch

Benieuwd naar het evenement, waar je op kunt bieden, hoe zal de programmering eruit zien, welke BN’ers zullen hun opwachting maken? Houdt dus goed de StarGamers website, Facebook pagina en Twitter in de gaten.


Bekijk live video van StarGamersNL op www.twitch.tv

 

View all
€5 04-01-2017 | 15:04 Facebook actie met tattoo zetten door flloyd hansen
€80 03-01-2017 | 11:33 Super actie! Daarom een spel in de veiling gegooid!
€50 02-01-2017 | 14:16 donatie voor pixelart schilderij veiling. Het schilderij is heel mooi en goed aangekomen.
€25 31-12-2016 | 12:54 Gewonnen veiling
€133 31-12-2016 | 11:31 Opbrengst op locatie, doormiddel van Spierfonds collecte bus.
View all

Bieden op gekke acties op onze streams

27-12-2016 | 21:26  Tijdens diverse shows heb je interactie met wat wij doen. Door te doneren via onze teampagina kun je ons opdrachten geven tijdens de gamingstreams. Hieronder heb je een overzicht en een keuze wat je voor een bepaald bedrag kan bepalen: Vanaf 5 euro : - Wasknijper op lichaamsdeel naar keuze, - Clowns neus speler naar keuze, - Controller omdraaien 1 minuut seconden allebei, - Controller neerleggen 30 seconden, - Nerf pijltje in nut sack, - Venster bril opzetten voor de huidigge ronde- Controller wisselen voor 30 seconden Vanaf 10 euro : - Controller vast ductapen, - Controller wisselen voor de huidige ronde - Bril met sterkte opzettten voor huidige ronde.- Doe een dansje, Doneer dus via en geef daarbij aan wat je ons wilt laten doen!
Read more