Kennedymars ‘19

Loop mee met de Kennedymars voor DVN de wereld uit!
from €2,000 (60%)

Kennedymars Someren19

 

Na een mooie eerste editie in 2018 staan we alweer in de startblokken om 2019 tot een tweede succes te maken. 

In 2018 hadden we aan de start van de 80km vier lopers en op de 40km negen lopers, waaronder ikzelf. 

Dit jaar ga ik voor de 80km!

 

Waarom is dit zo belangrijk!?

 

Sinds een aantal jaar is bij mij(Inay) bekend dat ik de spierziekte Dunnevezelneuropathie heb. Voor de meeste mensen, maar ook voor artsen en behandelaars, nog een vrij onbekende neuromusculaire aandoening. Hierdoor gaat er vaak een jarenlang proces van onderzoeken, onduidelijkheid en onbegrip vooraf de diagnose DVN wordt gesteld. 

Hier wil ik verandering in gaan brengen!

Door meer naamsbekendheid te creëren voor DVN en geld in te zamelen voor gericht onderzoek naar een behandeling die er nu helaas (nog) niet is. 

Ondanks dat ik deze aandoening bij mij draag, voel ik me nog erg fit en gezond. Helaas weet ik ook dat veel lotgenoten dit niet altijd kunnen zeggen en is dit juist zo belangrijk.

 

Meld je aan en loop mee

 

Ben jij of ken jij iemand die meedoet, of wellicht mee wil doen? Voeg je bij ons en loop samen met ons voor DVN de wereld uit!  

Mijn doel is om zoveel mogelijk lopers bijeen te krijgen in shirts van het Prinses Beatrix Spierfonds. Des te meer lopers, des te groter ons bereik! 

Voel jij je gemotiveerd om mee te lopen voor ons goede doel? Meld je dan bij mij aan via Inayooms@gmail.com. Graag naam, afstand die je gaat lopen en je maat voor shirt doorgeven. Ik zorg voor het promotie materiaal zodat we samen als team deze actie lopen voor DVN de wereld uit!

*vergeet je inschrijving bij de Kennedymars niet! Deze start op 1 februari*

Link naar inschrijfpagina Kennedymars

 

Doneer

 

Voor wetenschappelijk onderzoek naar DVN hebben we ook donaties en sponsoren nodig. Ben jij niet in de gelegenheid om mee te doen maar wil jij toch een steentje bijdragen aan onze actie? Dan worden donaties erg gewaardeerd ;-) Doneren kan via deze pagina door te klikken op ‘doneer nu’ of maak het persoonlijker via de pagina van een Teamlid.

Gedoneerd geld gaat specifiek naar wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte Dunnevezelneuropathie.

 

Heb jij een eigen bedrijf en wil jij onze sponsor worden? Dat kan! Voor meer info stuur een mail naar inayooms@gmail.com.

 

Chop chop, en nu lopen!

 

Groetjes,

Team kennedymars voor DVN de wereld uit!

 

View all
€232.50 17-07-2019 | 17:35 Opgehaald met statiegeldactie
€143.10 16-07-2019 | 09:26 Opgehaald met statiegeldactie
€25 06-07-2019 | 16:16
€15 05-07-2019 | 20:42 Knappe prestatie dat je dit onderneemt
€5 05-07-2019 | 13:56
View all

Toevoeging sponsor

11-02-2019 | 21:32 Bexkens Montage Bent u op zoek naar complete terrein beveiliging met hekken & poorten? Dan bent u hier aan het goede adres! Bexkens montage is gespecialiseerd in professionele draai- of schuifpoorten met automatisering. 
Read more