Fun On Wheels Maastricht gaat door...!

Rollend door Nederland door en voor zieke spieren
from €750 (91%)

MEDEDELING:

Het team Fun On Wheels bestond uit Liny Lutgens, Pascalle Vroegop en Luca Horssels en de 2 hulphonden Ferry en Eby. Als team hebben we reeds een aardig bedrag bij elkaar weten te krijgen.

Echter hebben we onze sponsorreis van 2020 wegens corona moeten uitstellen.

Pascalle en Luca zullen spijtig genoeg niet meer kunnen deelnemen aan de sponsorreis maar zal Liny Lutgens samen met 2 vrijwilligers de sponsorreis gaan organiseren en zullen zij ook meerijden. Respect dat Liny deze super mooie en unieke actie wil doorzetten!!

Liny is rolstoelafhankelijk en rolt al heel wat jaren door het leven, zij is al voor heel wat uitdagingen komen te staan. In 2022 vertrekt zij samen met ? en ? met een electrische rolstoel en 2 fietsen uit Maastricht met de actie “Rollend door Nederland voor zieke spieren”, en komen ze aan bij hun eindbestemming het Beatrix Spierfonds in Den Haag.

Ze gaat deze grote uitdaging aan! Ondanks dat ze rolstoel gebonden is weerhoudt haar dat er niet van veel op pad te gaan. Ze maakt nog te vaak mee dat rolstoelers niet geaccepteerd worden. Voorzieningen zijn er vaak niet of onvoldoende zodat ze vaak worden belemmerd in het ondernemen van activiteiten of vakantie.

Ze willen graag zoveel mogelijk geld ophalen voor het Beatrix Spierfonds met als doel meer onderzoek naar bijvoorbeeld de progressieve spierziekte Becker waar (ex) teamlid Luca aan lijdt.

Daarnaast willen ze met deze bijzondere reis door Nederland laten zien dat mensen in een rolstoel ook meetellen in de maatschappij en ook graag dingen ondernemen. Nog te vaak wordt ervan uitgegaan dat wij thuis zitten en niet vaak buiten komen. We willen dan ook tijdens onze reis laten zien waar wij rolstoelers zoal tegenaan lopen.

REIS/ROUTE

Ze vertrekken vanuit Maastricht, vervolgens rijden we via Urmond naar Roermond, Venlo, Venray, Cuijk, Oss, Zaltbommel, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Vlaardingen, Hoek van Holland, Scheveningen en als eindpunt het Beatrix Spierfonds in Den Haag.

                                                            HELPEN JULLIE  LINY MEE!

Om deze reis mogelijk te maken zijn ze op zoek naar horecagelegenheden waar ze kunnen “bijtanken” en accommodaties waar ze kunnen overnachten. 

We zoeken nog:

Overnachtingen
Opladen en bijtanken
Eetgelegenheden

Wilt u het Fun On Wheels team sponsoren, meerijden, steunen en/of ontmoeten dan kunt u een mail sturen naar:

linylutgens@kpnmail.nl

 

Op onze Facebook pagina " Rollend door Nederland " kunt u onze voorbereidingen en onze reis volgen...

 

View all
€129.90 17-03-2021 | 16:31
€83 17-03-2021 | 16:30
€100 17-03-2021 | 16:28
€25 15-03-2021 | 17:47
€179.64 15-03-2021 | 17:46
View all

Sponsorreis naar 2021

14-07-2020 | 00:00  Beste mensen,   Helaas hebben wij onze sponsorreis wegens de corona moeten uitstellen, een hele domper na zo'n lange en uitgebreide voorbereiding. Maar we blijven hoop houden dat we in mei/juni 2021 de sposnorreis kunnen ondernemen. We hopen dan ook dat jullie ons nog steeds blijven steunen en sponsoren!!
Read more