E

Envida

Envida wandelt
from €1,000 (110%)

Stel je voor, op een dag wordt je wakker, je wilt opstaan uit je bed maar je merkt ineens dat dit niet vlekkeloos verloopt. Voordat je het weet val je en lig je op de grond. Je hebt geen idee wat er nou precies gebeurd is, je lichaam is immers altijd sterk geweest en je hebt nog nooit enige hinder ervaren. Je krabbelt langzaam op en denkt bij jezelf, goh, het zal wel alleen deze ene keer zijn, ook je lichaam kan een storing hebben. Totdat het een paar weken later weer gebeurd en hierop nog tweemaal. Je merkt dat je handen soms lichtelijk trillen wanneer je jouw koffie kopje naar je mond brengt. Je hoopt dat de mensen om je heen niks in de gaten hebben omdat je last hebt van een schaamtegevoel. Een gevoel dat jij niet eerder kende want  je bent ten slotte pas 35 jaar, dit overkomt jou toch niet echt?  Je ervaart steeds meer ongemakken en pijn. Op een gegeven moment, kan je je driejarig dochtertje niet meer optillen en dat is het moment waarop jouw vrouw in de gaten heeft dat het mis is. Zij dwingt jou om naar de dokter te gaan.

 

Je gaat door de hele medische malle molen, gelukkig wordt je direct serieus genomen. Na een lange rit onderzoeken wordt er de spierziekte ALS bij jou geconstateerd. Het is een donderklap bij heldere hemel, je kijkt je vrouw aan en de tranen stromen over jullie wangen. Hoe nu verder is de vraag? Dat is precies de reden waarom deze sponsorwandeling  door Envida georganiseerd wordt. Er is vrij weinig bekend over de genezing van spierziektes hier is tijd en geld voor nodig.

 

Wij willen graag een bijdrage leveren aan het vinden van oplossingen voor spierziektes, want een leven met pijn, niet meer de dingen kunnen doen die je altijd graag hebt willen doen, dat grijpt niet alleen jezelf aan maar ook de mensen om jou heen.

View all
€1,102.64 31-10-2019 | 09:59 Opbrengst Sponsorwalk