Charity Movement

VTM voor Spieren
from €1,000 (11%)

Als klein kind leerde je praten en lopen, om vervolgens op het pleintje om de hoek gillend tikkertje te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes.
Nog een aantal jaren verder stapte je met je volgepakte rugtas op je veel te grote fiets om richting school te racen. Dit in de hoop dat je op tijd de Engelse les binnen kwam en je geen ‘te-laat-briefje’ hoefde te halen bij de altijd veel te aardige conciërge.
Hoe vervelend dat toen misschien ook was, hoe fijn het is om aan die eigenlijk zorgeloze tijd terug te denken wanneer je als kelner de hele avond chagrijnige mensen moet bedienen. Puur en alleen om een weekendje dansen op Lowlands te kunnen betalen. Iets dat ook bekend gaat staan als een zorgeloze herinnering wanneer je aan het einde van je 36-urige werkweek ook nog eens vier wassen op moet vouwen.

Ondanks dat deze paar voorbeelden voor jou waarschijnlijk erg herkenbaar zijn, is dat helaas niet voor iedereen het geval. Bij al deze voorbeelden, bij alles wat je vandaag gedaan hebt en zelfs bij alles wat je nu aan het doen bent, gebruik je namelijk je spieren.
In Nederland alleen al zijn er maar liefst meer dan 200.000 mensen met een spierziekte. Eén van deze ziektes is bijvoorbeeld ALS, in totaal zijn er zeker 600 verschillende ziektes die de spieren aantasten, verzwakken of zelfs laten uitvallen.

Het Prinses Beatrix Spierfonds doet wetenschappelijk onderzoek naar deze verschrikkelijke ziektes met als doel deze de wereld uit te krijgen. Ook draagt het Prinses Beatrix Spierfonds bij aan een hogere kwaliteit van leven voor patiënten.

En hier komen wij in actie!
 
Wij, zes eerstejaars vrijetijdsmanagement-studenten van Hogeschool Inholland Diemen, gaan eind mei een gaaf event organiseren waarvan alle opbrengsten naar het Prinses Beatrix Spierfonds gaan. Alhoewel we momenteel nog niet veel bekend mogen maken hierover (het wordt écht heel vet!), raden we jullie aan onze Facebookpagina in de gaten te houden! Doneren kan natuurlijk wel al!

STAY TUNED!

View all
€55 05-06-2016 | 18:21
€10 05-06-2016 | 10:29
€15 04-06-2016 | 10:54
€10 22-04-2016 | 11:07
€10 14-04-2016 | 21:26 Succes met deze actie!