WK Cycling to Serve

Rotary fietst voor spieren

Rotary Zuidlaren­Anloo fietst mee op het WK Cycling to Serve, het WK Wielrennen voor Rotary­leden van over de hele wereld. Met hun deelname willen ze geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Naast trainen, is de Rotaryclub hard op zoek naar donateurs. Het streven is om 5.000,­ Euro op te halen voor mensen met een spierziekte.

WK Wielrennen op racecircuit

De 32e editie van het WK Cycling to Serve vindt plaats op 10 september. De wedstrijd wordt gereden op het Good Year racecircuit in Luxemburg. Rotary­leden van over de hele wereld doen mee aan het wereldkampioenschap.

Rotary Zuidlaren­Anloo is een van de teams die Nederland vertegenwoordigt. Het team bestaat uit Bart Boerema, Jan Rozeman, Henk Doeven, Bert van der Hoek, Niek Kuizenga en Bastiaan Hollander. Vorig jaar fietsten zij € 12.000 bij elkaar voor Pink Ribbon.

Rotary fietst voor Spieren

Met de deelname aan het WK Wielrennen wil de club dit jaar geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds . Een fonds dat zich inzet voor mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn er ruim 200.000! Met het geld kan onderzoek naar spierziekten worden gestimuleerd en het leven van patiënten worden verbeterd.

Bart Boerema: “We zien bewegen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Met onze deelname willen we anderen inspireren om te bewegen en ons inzetten voor mensen die daar door hun spierziekte moeite mee hebben.”

Donateurs gezocht

Het Spierfonds is afhankelijk van donaties. Om die reden wil Rotary Zuidlaren­Anloo zo veel mogelijk, maar tenminste € 5.000 ophalen voor het goede doel. De Rotary nodigt iedereen uit om te doneren via: www.spieractie.nl/team/wk­cycling­to­serve .

Meer informatie over de actie: www.rotaryclubzuidlarenanloo.nl/rotary­fietst­spieren . Of neem contact op met Bastiaan Hollander, bastiaan@baskwadraat.nl of 06-46405356

Doneer direct

€ 5.600 opgehaald / 111%

Ons Doel € 5.000