Lopen voor Bram en de Ziekte van Pompe

Thumb 730f8dc6f8a3292f570546c50a054502b7f1ec44 Lopen voor Bram en de Ziekte van Pompe

De Ziekte van Pompe is momenteel één van weinige stofwisselingsziekten waar een, voor Bram levensreddende, medicatie voor is. Er is heel veel onderzoek nodig, voor het verbeteren van het huidige medicijn, maar ook voor de ontwikkeling van nieuwe methoden zoals stamcel- en gentherapie. Hiermee zou écht genezing kunnen worden gerealiseerd in plaats van de levenslange behandeling.

Op 7 oktober 2018 gaan wij met de Bredase Singelloop de halve marathon lopen. Fysiek voor ons een pittige uitdaging! Bram heeft elke dag zo'n uitdaging en kan nooit eens zeggen 'Vandaag even niet...' Naast deze sportieve prestatie, willen we er uiteraard ook financieel een succes van maken. Daarom zijn we op diverse manieren op zoek naar mede-lopers en sponsoren. De gehele opbrengst gaat naar onderzoek specifiek voor de Ziekte van Pompe. Help jij ons mee? 

Hoe kun je ons helpen?

Kies de optie die bij jou past!

  • Loop mee met de Singelloop (diverse afstanden mogelijk), doneer een eigen bijdrage en breng eventueel zelf sponsorgeld in.
  • Sponsor de lopers door middel van een geldbijdrage.
  • Lever een andere bijdrage zoals shirts, spandoeken of de afterparty (waarbij alle lopers en sponsors uiteraard van harte welkom zijn!).

Alvast heel erg bedankt, ook namens Bram,

Ellen Sträter, Odette Bunnik en Tessa Jansen

 

Voor meer informatie en inschrijven bij de Singelloop: www.bredasesingelloop.nl

 

Doneer direct

€ 27.842 opgehaald / 131%

Ons Doel € 21.097