[copy]

Target reached
from €17.500 (104%)
Together, we've covered 1.874 km

Doe jij op zaterdag 23 april vanuit huis mee aan de Spier-Run? Schrijf je dan snel in en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten! 

Met de Spier-Run kun je vanuit huis in actie komen voor mensen met een spierziekte. Schrijf je in voor de 5, 10 of 15 kilometer of kies zelf een afstand, vraag jouw familie en vrienden om je te sponsoren en ren op 23 april vanuit huis mee. Of je dit hardlopend, lopend of rollend doet maakt helemaal niet uit! Het feit dat we op dezelfde dag met elkaar door heel Nederland voor hetzelfde doel in actie komen maakt het bijzonder! 

Via de eRoutes app wordt jouw Spier-Run nog meer een beleving. Download de app, vul je activatiecode in en word tijdens jouw run door ons aangemoedigd.  Zamel je minstens €100 in dan ontvang je van ons een Spierfonds hardloopshirt. Alle deelnemers krijgen na afloop een mooi aandenken. 

Dus: trek je hardloopschoenen aan, start met trainen en doe op 23 april mee met de Spier-Run! 

Met behulp van de eRoutes app leg jij op zaterdag 23 april 2022 jouw Spier-Run af en wordt jouw run nog meer een beleving! Gebruik de eRoutes app om tijdens jouw run door ons aangemoedigd te worden en virtuele stempelposten te ‘bezoeken’. Ook kun je de app voor jou een route laten uitstippelen, met jouw aantal kilometers. Zo ren je tijdens de Spier-Run misschien wel een nieuw rondje! Uiteraard kun je de app ook gebruiken als je een eigen route wilt rennen.

Met onderstaande stappen krijg jij in de eRoutes app toegang tot de Spier-Run:  

* Download de eRoutes app via Play Store of App Store op je smartphone 
* Open de app en maak een account aan of log in als je al een account hebt
* Ga in de menubalk naar ‘evenementen’ en kies voor de Spier-Run
* Klik op activeer en vul jouw activatiecode in (activatiecode krijg je meteen nadat je bent aangemeld voor de Spier-Run)

Op zaterdag 23 april 2022:
* Start jouw Spier-Run via de speciale button op het Homescherm
* Op basis van je eigen gekozen afstand en je GPS locatie stelt de app routes voor
* Kies één van de voorgestelde routes of ‘start zonder route’ om je eigen route te registreren
* De aanwijzingen starten gelijk. Je kan aan jouw Spier-Run beginnen! 

Klik hier als je nog vragen hebt over de eRoutes app. Mocht je vraag er niet tussen staan dan helpen wij je graag verder via actie@spierfonds.nl 

View all
€25 15-05-2022 | 13:18 To: Ik doe mee met de Spier-Run voor onderzoek naar spierziekten!
€10 25-04-2022 | 13:54 To: Ik doe mee met de Spier-Run voor onderzoek naar spierziekten!
€10 24-04-2022 | 22:24 To: Robs actiepagina voor de Spier-Run
View all

Maak van jouw Spier-Run nog meer een beleving!

10-03-2022 | 11:25 Heb jij de eRoutes app al gedownload? Met behulp van de eRoutes app leg jij op zaterdag 23 april 2022 jouw Spier-Run af en wordt jouw run nog meer een beleving! Gebruik de eRoutes app om tijdens jouw run door ons aangemoedigd te worden en virtuele stempelposten te ‘bezoeken’. Ook kun je de app voor jou een route laten uitstippelen, met jouw aantal kilometers. Zo ren je tijdens de Spier-Run misschien wel een nieuw rondje! Uiteraard kun je de app ook gebruiken als je een eigen route wilt rennen. Met onderstaande stappen krijg jij in de eRoutes app toegang tot de Spier-Run:   * Download de eRoutes app via Play Store of App Store op je smartphone * Open de app en maak een account aan of log in als je al een account hebt* Ga in de menubalk naar ‘evenementen’ en kies voor de Spier-Run* Klik op activeer en vul jouw activatiecode in (activatiecode krijg je meteen nadat je bent aangemeld voor de Spier-Run) Op zaterdag 23 april 2022:* Start jouw Spier-Run via de speciale button op het Homescherm* Op basis van je eigen gekozen afstand en je GPS locatie stelt de app routes voor* Kies één van de voorgestelde routes of ‘start zonder route’ om je eigen route te registreren* De aanwijzingen starten gelijk. Je kan aan jouw Spier-Run beginnen!  Zo ziet de eRoutes app eruit:  
Read more