[copy] [copy]

Target reached
Schrijf je in
from €30.000 (108%)
Schrijf je in
Together, we've covered 5.620 km

Een 235 kilometer lange fietstocht langs de beroemde elf Friese steden! Voor iedere fietser een sportieve uitdaging en met 15.000 deelnemers en duizenden toeschouwers langs de kant ook een geweldige ervaring! Fiets op maandag 29 mei 2023 mee met ons team en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Kom jij ons team versterken?!
Om deel te nemen aan ons team vragen we elke deelnemer een sponsorbedrag op te halen van minimaal 500 euro. Je ontvangt van ons eenvstartbewijs (deze hebben wij zelf ingekocht) en een wielrenshirt. Uiteraard helpen we je met handige tips om het sponsors zoeken nog leuker en makkelijker te maken, dus meer ophalen dan 500 euro mag natuurlijk ook ;-).

Vorig jaar hebben we een prachtig bedrag van ruim 34.000 euro opgehaald, dat gaan we dit jaar natuurlijk overtreffen! We streven ernaar om samen 40.000 euro op te halen voor onderzoek naar spierziekten.  


De startbewijzen voor ons team zijn uitverkocht!

Wanneer: pinkstermaandag 29 mei 2023

Waar: start en finish is in Bolsward

Starttijd: de starttijden liggen tussen 05.00 uur en 08.00 uur, de exacte starttijd weten we zodra de stempelkaarten binnen zijn (dit zal eind april/begin mei zijn) je hebt dan tot 24.00 uur 's avonds om de tocht van 235 kilometer te voltooien. 

Overnachting

We raden aan om een slaapplek te regelen in de buurt van Bolsward, wacht daar niet te lang mee! Voor tips voor overnachten kunje hier kijken: https://www.fietselfstedentocht.frl/nl-NL/Overnachten

 

Voor meer informatie over de tocht verwijzen wij je naar de organsiatie van de Fietselfstedentocht: https://www.fietselfstedentocht.frl/

Achtereenvolgens worden op de route onderstaande plaatsen aangedaan:

Bolsward, Witmarsum, Arum, Kimswerd, Harlingen, Herbayum, Franeker, Dongjum, Tzummarum, Minnertsga, St. Jacobiparochie, St. Annaparochie, Nij Altoenae, Hallum, Marrum,Ferwert, Blije, Holwerd, Hantum, Hiaure, Dokkum, Sybrandahuis, Birdaard, Bartlehiem, Wijns, Miedum, Lekkum, Leeuwarden, Marssum, Hatsum, Bayum, Winsum, Spannum, Kubaard, Hichtum, Bolsward, Nijland, IJsbrechtum, SneekIJlst, Jutrijp, Hommerts, Spannenburg, Tjerkgaast, Sloten, Wyckel, Balk, Kippenburg, Oudemirdum, Mirns, Laaxum, Stavoren, Molkwar, Hindeloopen, Workum, Parrega, Bolsward.

De route wordt ook met gele pijlen op het wegdek aangegeven!

Op de website van de organsitie van de Fietselfstedentocht vind je de volledige routebeschrijving en ook kaartjes van de route: https://www.fietselfstedentocht.frl/nl/de-tocht/route

Lees het reglement goed door! Je kunt deze vinden op de website van de organisatie van de Fietselfstedentocht: https://www.fietselfstedentocht.frl/nl/de-tocht/reglement

View all
€60 07-06-2023 | 23:36 To: 235 km voor dappere Dana Respect 💪🏽 Tot beachsoccer Hargen Sail
€485 05-06-2023 | 15:13 To: Ik doe mee met de Fietselfstedentocht voor onderzoek naar spierziekten Voor allen die te maken hebben met SMA: SMA de wereld uit.