[copy]

Target reached
from €25.000 (136%)
Together, we've covered 8.242 km

Een 235 kilometer lange fietstocht langs de beroemde elf Friese steden! Voor iedere fietser een sportieve uitdaging en met 15.000 deelnemers en duizenden toeschouwers langs de kant ook een geweldige ervaring! Fiets op maandag 6 juni 2022 mee met ons team en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Kom jij ons team versterken?!
Om deel te nemen aan ons team vragen we elke deelnemer een sponsorbedrag op te halen van minimaal 350 euro. Dan ontvang je van ons het startbewijs (deze hebben wij zelf ingekocht) en een wielrenshirt. Uiteraard helpen we je met handige tips om het sponsors zoeken nog leuker en makkelijker te maken, dus meer ophalen dan 350 euro mag natuurlijk ook ;-).

We streven ernaar om samen 25.000 euro op te halen voor onderzoek naar spierziekten.  


Ga jij samen met ons deze uitdaging aan? Klik op de button 'Schrijf je in' en doe mee!

Wanneer: pinkstermaandag 6 juni 2022

Waar: start en finish is in Bolsward

Starttijd: de starttijden liggen tussen 05.00 uur en 08.00 uur, de exacte starttijd weten we zodra de stempelkaarten binnen zijn (dit zal eind april/begin mei zijn) je hebt dan tot 24.00 uur 's avonds om de tocht van 235 kilometer te voltooien. 

Groepsfoto en pauzeplek

Traditiegetrouw maken we 10 minuten voor de start van de tocht een teamfoto van alle deelnemers die voor het Spierfonds fietsen. Dit gebeurt bij Hotel de Groene Weide, vlakbij de start. Na de foto kan je meteen het startvak in en moedigen wij je nog even aan ;) Daarna is het van belang dat je je eigen tempo fietst. Je bent niet verplicht om bij de hele groep van het Spierfonds te blijven, het mag uiteraard wel. 

Halverwege de route, als je weer vlakbij Bolsward ben staan we van het Spierfonds nog met een tentje langs de kant waar je even kunt stoppen voor wat drinken en wat lekkers. 

Overnachting

We raden aan om een slaapplek te regelen in de buurt van Bolsward, wacht daar niet te lang mee! Voor tips voor overnachten kunje hier kijken: https://www.fietselfstedentocht.frl/nl-NL/Overnachten

 

Voor meer informatie over de tocht verwijzen wij je naar de organsiatie van de Fietselfstedentocht: https://www.fietselfstedentocht.frl/

Achtereenvolgens worden op de route onderstaande plaatsen aangedaan:

Bolsward, Witmarsum, Arum, Kimswerd, Harlingen, Herbayum, Franeker, Dongjum, Tzummarum, Minnertsga, St. Jacobiparochie, St. Annaparochie, Nij Altoenae, Hallum, Marrum,Ferwert, Blije, Holwerd, Hantum, Hiaure, Dokkum, Sybrandahuis, Birdaard, Bartlehiem, Wijns, Miedum, Lekkum, Leeuwarden, Marssum, Hatsum, Bayum, Winsum, Spannum, Kubaard, Hichtum, Bolsward, Nijland, IJsbrechtum, SneekIJlst, Jutrijp, Hommerts, Spannenburg, Tjerkgaast, Sloten, Wyckel, Balk, Kippenburg, Oudemirdum, Mirns, Laaxum, Stavoren, Molkwar, Hindeloopen, Workum, Parrega, Bolsward.

De route wordt ook met gele pijlen op het wegdek aangegeven!

Op de website van de organsitie van de Fietselfstedentocht vind je de volledige routebeschrijving en ook kaartjes van de route: https://www.fietselfstedentocht.frl/nl/de-tocht/route

Lees het reglement goed door! Je kunt deze vinden op de website van de organisatie van de Fietselfstedentocht: https://www.fietselfstedentocht.frl/nl/de-tocht/reglement

View all
€267 16-08-2022 | 08:59 To: Ik doe mee met de Fietselfstedentocht voor onderzoek naar spierziekten Wij als groep hebben gezeild tijdens het zeilen zie je hoe vaak je spierkracht nodig hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt naar de behandeling van spierziekte.
€25 15-06-2022 | 17:02 To: 235 km fietsen voor dappere Dana
€15 15-06-2022 | 08:51 To: Redmar, Daniël & Tom
€25 14-06-2022 | 20:17 Omdat ik het super knap vind en het een goed doel is!
€35 12-06-2022 | 21:32 To: Ik doe mee met de Fietselfstedentocht voor onderzoek naar spierziekten Mooie actie! En mooie prestatie in het natte, koude en winderige Friesland. Zo tellen de kilometers dubbel.
View all

We hebben nog startbewijzen beschikbaar!

21-03-2022 | 14:58 De Fietselfstedentocht komt steeds dichterbij, met nog 11 weken te gaan zijn de meeste deelnemers al vollop aan het trainen! Op maandag 6 juni hopen we weer met een groot team vol enthousiaste deelnemers aan de start te staan in Bolsward. We hebben nog enkele startbewijzen beschikbaar! Dus mocht je nog mensen weten die graag de uitdaging aangaan om 235 kilometer te fietsen, laat ze dan zich snel aanmelden! Klik hier om je aan te melden of klik hier voor meer informatie 
Read more