WANTed, FSHD de wereld uit

Suus Reep
from €1,100 (175%)

Ik ben Suus Reep, dochter van Chris en Diny Reep. En mijn vader heeft FSHD, net zoals zijn broer en zussen. Mijn vader herkent u misschien wel. Hij stond op het boek 'FSHD heb je niet alleen'.

Ik ken geen wereld zonder FSHD, maar wat zou het mooi zijn als er medicijnen en therapieen komen die de ziekte remmen. En dat voor de volgende generatie geldt dat FSHD echt de wereld uit is.

Wij hebben op 23 augustus tijdens het Lepeltje Lepeltje Festival in Apeldoorn ovenwanten verkocht vanuit een geweldige 'Winkel op wielen'. Ik was door mijn Indische roots erg blij met de geweldig gave gele becak (fietstaxi) die we mochten lenen. Gecombineerd met de oranje wanten en oranje shirts van het Prinses Beatrix Spierfonds waren we op deze markt niet over het hoofd te zien. En deze dag werden we gesteund door Anke en Aad Lanser.

Toen ik de actie startte had ik een doel gesteld om € 300,- op te halen. Er kwamen direct al donaties binnen waar ik al erg verrast door was. En hoe gaaf is het dat we tijdens het Lepeltje Lepeltje € 700 opgehaald hebben. 

Nu hebben we nog een aantal bestellingen van mensen die niet konden op deze dag. Dus we gaan nog even door. Bij m'n ouders en op het werk liggen de wanten ook voor de verkoop.

Mocht je een paar wanten willen, neem gerust contact op! 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€50 29-12-2015 | 13:47 Elk jaar sturen wij geen kerstkaarten, maar doneren we geld aan een goed doel. Na zo'n bijzonder jaar waarin wij uitgenodigd werden om mee te denken over acties voor FSHD, wisten wij natuurlijk meteen waar onze kerstdonatie heen zou gaan. Maar wat we niet konden vermoeden was dat zoveel mensen ons hierin hebben gesteund. Ons idee bij de start, het zou gaaf zijn als we 100 paar ovenwanten kunnen verkopen. Maar wat een bedrag hebben we opgehaald. En het is nog steeds niet klaar. Nog steeds worden er ovenwanten verkocht. Echt super mooi om mee te maken.
€20 29-12-2015 | 13:42 In plaats van kerstkaarten een donatie aan FSHD. Een stichting waar Mike en Suus al lange tijd geld voor inzamelen. Ook wij kennen lieve mensen die deze ziekte hebben. En het misschien weer doorgeven aan hun kinderen. Dit moet stoppen en daar is geld voor nodig.
€670 29-12-2015 | 10:22
€50 21-12-2015 | 23:46
€300 21-12-2015 | 18:41 Dit bedrag hebben we opgehaald met de extra verkoop, bij ons thuis, bij m'n ouders thuis , op m'n werk en tijdens het Prachtevent in Apeldoorn. Supergaaf dat mensen zo massaal de ovenwanten kopen!
View all

Prachtig Kerstcadeau

21-12-2015 | 21:21 Afgelopen vrijdag hadden wij de kerstborrel bij Vos Techniek. Sinds twee jaar mogen medewerkers kiezen of ze een kerstpakket willen of dat dit bedrag wordt gedoneerd aan een goed doel. En daarnaast mogen er ook goede doelen aangedragen worden. Mijn lieve collega en vriendin Mireille Veenbergen had onze actie aangedragen. En daarnaast werd er nog een actie aangedragen, voor SCA1. Dat is een hersenziekte, waarbij ze net al bij FSHD hard op zoek zijn naar een medicijn. Doordat er zoveel collega's hun kerstpakket hebben afgestaan en Dick Veldhuizen, directeur van Vos Techniek het bedrag verdubbeld heeft, konden beide doelen een cheque ontvangen van € 670,-. Hoe gaaf is dat! Echt super bedankt allemaal!
Read more