235 km fietsen voor mijn dappere Dana

Dit is de actie van René Petiet
van totaal € 1.000 (622%)

Ik ben René Petiet en ik fiets voor mijn lieve dochtertje Dana Zij is 2,5 jaar geleden geboren met de verschrikkelijke ziekte CF; beter bekend onder de naam taaislijmziekte. Ongeveer 1 jaar geleden kregen we óók nog eens te horen dat zij de diagnose SMA type 2 heeft, een unieke combinatie waarvan zij niet kan genezen maar door het gebruik van Orkambi (CF) en Spinraza (SMA) wel vooruitgang boekt.

Dana heeft veel geluk gehad dat zij deze medicijnen tot haar beschikking heeft gekregen; dat is namelijk niet standaard, en dankzij alle onderzoeken naar nieuwe medicijnen en medische ingrepen is zij inmiddels uitgegroeid tot een lief, slim en vrolijk meisje.

Omdat er veel geld nodig is voor onderzoek besloot ik enkele maanden geleden om mee te doen aan deze fietstocht die zwaarder is dan menig bergetappe in de tour de France.

Er kwam echter een forse tegenslag omdat bij mij blaaskanker werd geconstateerd. Inmiddels ben ik geopereerd en herstellende.

De liefde die wij iedere dag krijgen van Dana en de steun van mijn gezin, familie, vrienden en kennissen sterken mij om deze monstertocht te gaan volbrengen. Ik ga er volle bak voor en hoop heel veel geld bij elkaar te fietsen om SMA te kunnen bestrijden.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 5 13-06-2019 | 10:13
€ 5 11-06-2019 | 15:14
€ 15 11-06-2019 | 15:04 wat een prachtig doel, zo'n zware tocht voor je dochtertje! getuigd van veel doorzettingsvermogen en volop liefde! heel veel succes, en ik duim voor jullie en je gezin!! Toi, toi, toi, groetjes van Monique, een collega uit het noordwest
€ 25 10-06-2019 | 09:39 Go for it! Liefs x
€ 15 09-06-2019 | 16:48