Geef het Prinses Beatrix Spierfonds De Vijf!

This is the fundraising page of Fons Havermans
from € 3.000 (100%)

Welkom op deze actiepagina


Een speciale actie om geld in te zamelen  voor onderzoek en bestrijden van Spierziekten. Mede ter nagedachtenis van Biljarticoon Tony Schrauwen. Hij overleed helaas aan de gevolgen van A.L.S. op 13 juli 2005 op 67 jarige leeftijd. Tony was een biljartman in hart en nieren en heeft vele grote namen biljartles mogen geven. Mede daardoor is een ludiek element toegevoegd middels het spelen van een aantal biljartpartijen.

Bedankt dat je het goede doel wilt steunen met een donatie

Het eerste deel van de spieractie zit er op. Tweemaal twee biljartpartijen zijn gespeeld voor het goede doel. Totaal werden 157 caramboles behaald door de zusjes Mirella Palinckx en

Nicky Havermans-van Aert en uitdager Fons Havermans.

Door het eindgetal precies te raden is John Havermans in het bezit gekomen van een Longoni keu en

en heeft Toke Jochems een kunstwerk van glas gewonnen en dat meteen een ereplaats in de woonkamer gegeven. Na de biljartwedstrijden willen wij via een “nabeurt” nog extra laten doneren om een maximaal resultaat te bereiken voor het bestrijden van A.L.S. en spierziekten.Je kunt doneren via deze actiepagina 

www.spieractie/actie/fons-havermans

Beantwoord een aantal vragen en betaal naar keuze via Ideal, Visa, MasterCard of eenmalige machtiging.


Na je betaling kom je terug op deze actiepagina, daar is ruimte voor je motivatie en/of opmerking.

 

Meedoen als Sponsor?

Je kunt ook doneren als sponsor. Vanaf 50 euro is er dan een mogelijkheid tot het plaatsen van je logo met verwijzing naar je website op deze actiepagina. Na je donatie kun je je logo (bij voorkeur 365 x 200) met je domeinnaam mailen aan ronald.ha@planet.nl Plaatsing is dan zo spoedig mogelijk. Uiteraard kan hiervoor ook eerst contact gezocht worden met Fons Havermans zelf.

 

Hartelijk dank

Zegge het voort!

je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 100 18-11-2019 | 16:15 BURENHULP via 10 x 10 euro van de naaste buren doel bereikt van deze actie, met dank van het Prinses Beatrix Spierfonds !
€ 50 18-11-2019 | 15:58
€ 15 18-11-2019 | 14:43 Steun de actie voor spierziekten, doneer nu !
€ 15 16-11-2019 | 16:55
€ 50 16-11-2019 | 11:44 Glasblazerij Sprenkels steunt en waardeert deze actie voor A.L.S. en spierziekten.
View all

Actie boven de DrieDuizendEuro!

20-11-2019 | 21:25 Daar is het goede nieuws dan. Verwacht en gekomen. Initiatiefnemer Fons Havermans ging voor het streefbedrag van 3.000 euro. Hij wilde graag dit bedrag bij elkaar halen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. En mede door uw donatie(s is dit gelukt! Per 18 november staat de teller op EUR 3.005,00. Bedankt Allen!
Read more