DoeiDystrofieLoop 2018

Dit is de actie van Sander Kunst
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (249%)

Welkom!

Ik ga op 2 maart 2018 van Den Helder naar Alkmaar 50 kilometer hardlopen om aandacht te vragen voor alle vormen van dystrofie. Helaas is er voor geen enkele vorm van deze spierziekte tot op de dag van vandaag een medicijn gevonden.

Jaarlijks komen er meer dystrofiepatiënten bij. Zij krijgen vaak te maken met zeer ernstige pijnklachten, beperkte mobiliteit en invaliditeit. Voor geen enkele patiënt is de behandeling hetzelfde. De juiste vorm van behandeling is voor een ieder lastig te achterhalen. Dat maakt deze groep van ziekten juist zo complex.

Middels deze sponsorloop hoop ik een mooi bedrag bij elkaar te lopen, zodat onderzoek kan worden gedaan naar diverse remedies om herstel mogelijk te maken.

Helpt u ook om een begin te kunnen maken aan het einde van levenslange dystrofie? Zodat patiënten in de toekomst kunnen zeggen: Doei Dystrofie!”

Je kan mijn actie volgen via deze actiepagina of via Facebook en Instagram.

Alvast bedankt voor uw tijd of donatie,

Sander Kunst

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 03-04-2018 | 15:02 Mooi actie!
€ 10 28-03-2018 | 14:01
€ 30 22-03-2018 | 09:51
€ 10 16-03-2018 | 10:51 Goed gedaan collega!!
€ 123 14-03-2018 | 14:47
Bekijk alle

Opgeven is geen optie

05-03-2018 | 16:47 Ik heb het gehaald! Na 5 uur en 58 minuten heb ik de volledige 50 kilometer van Den Helder naar Alkmaar hardgelopen. Het was zwaar afgelopen vrijdag. Niet alleen vanwege het parcours (door duinen, over dijken en over strand), maar ook vanwege het opvallende weer. Temperaturen van -6 tot maximaal -2 en vaak windkracht 6.Ik ben perfect bijgestaan door meefietser Bente. En ook 'achter de schermen' zijn er vele lieve mensen voor mij bezig geweest. Bedankt daarvoor! Want hierdoor had ik altijd genoeg te eten, genoeg te drinken en de juiste hulp op de juiste momenten. Die hulp had ik nodig, want wat was het een eind! De benen werder steeds zwaarder en zwaarder....Opgeven is echter nooit een optie geweest. Mensen met spierziekten hebben ook geen keuze, toch? Zij leveren elke dag zo'n strijd. Zonder dat ze opgeven.Vind u deze prestatie een donatie waard? Wilt u mensen met een spierziekte een kans geven op een betere toekomst? Uw donaties helpen onderzoek te financieren en zijn daarom van harte welkom!
Lees meer