Kom in actie tegen spierziekten

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit! 

Start een actie Doneer nu

 
Read more Read less
View all
Het moment waar alle hardloopliefhebbers lang naar hebben uitgekeken is bijna daar! Sta je ook te popelen om weer mee te doen aan een mooie hardloopwedstrijd! En wil jij hiermee je inzetten voor onderzoek naar spierziekten? Meld je snel aan voor ons team! De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement extra bijzonder! Op zaterdagavond 18 september is er een nightrun van 8 KM door Zaandam, en op zondag 19 september de reguliere damloop van 16KM. Je ontvangt een startbewijs voor het evenement én een hardloopshirt van ons. En natuurlijk zijn wij bij het evenement aanwezig om je aan te moedigen! Loop jij mee in het spierfondsteam om zo geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten? Schrijf je in!
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Het Oranjepad - Zaterdag 9 oktober 2021

25-06-2021 | 11:15 Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar! Daarom organiseren we Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Baarn. En bovenal een wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten steunt! Want we vragen elke deelnemer sponsorgeld in te zamelen voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.   Voor welke afstand ga jij? Het Oranjepad staat in het teken van ons jubileum van 65 jaar. Zo zijn er een speciale routes van 650 meter, 6,5 kilometer, 18 kilometer en een route van maar liefst 65 kilometer. Iedereen kan meedoen! De routes van 650 meter, 6,5 kilometer en 18 kilometer zijn rolstoeltoegankelijk. Alle routes gaan langs Koninklijke bezienswaardigheden en onderweg wordt je voorzien van een hapje en een drankje. Alle wandelafstanden komen samen op de binnenplaats van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting van dit bijzondere evenement, waar we ook bekendmaken hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Dus trek de wandelschoenen uit de kast of poets je rolstoel alvast op, oefen op je wuif-handje en leg je oranjepak alvast klaar. Zaterdag 9 oktober hopen we jou ook te ontmoeten op Het Oranjepad!   Schrijf je in   Hoe werkt het? Kies een route, koop een startbewijs van 20 euro en vraag vrienden, familie, buren en iedereen die je kent jou te sponsoren. Met Het Oranjepad willen we aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten en zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Daarom vragen we elke deelnemer zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen (minimaal 150 euro). Op 9 oktober maken we na afloop van de koninklijke wandeltocht meteen bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe dichterbij we bij onze missie komen: alle spierziekten de wereld uit!Lees meer over Het Oranjepad  
Read more
View all
€ 25

Jeroen

02-08-2021 | 23:24 To: Thies zijn bijdrage voor onderzoek naar SMA