Kom in actie tegen spierziekten

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit! 

Start een actie Doneer nu

 
Read more Read less
View all
De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement extra bijzonder! Op zaterdag 16 september is de Nightrun van 8 kilometer en zondag 17 september is de reguliere Damloop van 16 kilometer. Hoe werkt het? - Meld je aan via de 'Schrijf je in' button- Laat ons weten of jij met de nightrun of de reguliere damloop mee wil doen- Vraag vrienden, familie, buren en iedereen die je kent jouw te sponsoren- Loop op zaterdag 16 september de Nightrun of zondag 17 september de reguliere Damloop Wat krijg je van ons?- Een startbewijs voor de Nighrun of de reguliere Damloop- Een hardloopshirt, zodat je goed zichtbaar bent- Tips en trics om sponsoren te zoeken- En uiteraard de nodige aanmoediging vanuit ons Loop jij mee in het Prinses Beatrix Spierfonds – team om zo geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten? Meld je snel aan!
View all

Patiëntambassadrices organiseren het Knikkende Knietjes Festival

04-10-2023 | 08:45 Josephine en Dewi zijn allebei patiëntambassadrice bij het Spierfonds. Zij organiseren op 14 oktober het Knikkende Knietjes Festival - een muziekevenement met diverse artiesten en DJ's waar iedereen welkom is: met en zonder (lichamelijke) beperking. Ze vertellen: "We ervaren dat evenement vaak niet of nauwelijks zijn aangepast op bezoekers met een lichamelijke beperking. Denk hierbij aan te weinig zitplekken, te hoge bar, geen mindervalidentoilet of niet rolstoeltoegankelijk." Daar brengen de meiden verandering in met het Knikkende Knietjes Festival. "De volledige opbrengst Wordt gedoneerd aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Ons festival steunt de bewustwording van universele toegankelijkheid én onderzoek naar spierziekten." Het Knikkende Knietjes FestivalDatum: zaterdag 14 oktoberTijd: 12:00-20:00Locatie: IJland Tt. Vasumweg 171, Amsterdam Koop hier je ticket!https://shop.yourticketprovider.nl/?productid=d4640690-18ba-47fa-6322-2cb2685f6b24&fbclid=PAAaZu-pWoMXOAFN5hN0ggFzQvH4Q3dgqYUf-6YOucInQF3mw52-G7Cj-FxMY 
Read more
View all
€25

christa

04-10-2023 | 19:47 To: Ik kom in actie tegen spierziekten!