Kom in actie tegen spierziekten

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit! 

Start een actie Doneer nu

 
Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Doe met met de Bruggenloop

14-10-2021 | 14:24 Sta je ook te popelen om weer mee te doen aan een hardloopevent? En wil jij hiermee je inzetten voor onderzoek naar spierziekten? Meld je snel aan voor ons team! Op zondag 12 december 2021 is de Bruggenloop in Rotterdam. Een unieke tocht van 15 kilometer die over 6 verschillende bruggen in Rotterdam gaat, waaronder de bekende Willemsbrug en de Van Brienenoordbrug. Kom jij ons team versterken en loop jij mee om zo geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten? We hebben een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar, dus weer er snel bij! Als jij je aanmeld ontvang je van ons een startbewijs voor het evenement, een hardloopshirt en fondsenwervende tips om jouw sponsoractie tot een succes te maken.  Schrijf je nu in en ren mee!   Schrijf je in voor de Bruggenloop
Read more
View all
€250

Het haak muisje

28-11-2021 | 12:41 To: Team Bram hoopt vanaf 2019 veel geld op te halen