Kom in actie tegen spierziekten

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit! 

Start een actie Doneer nu

 
Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Deelnemers Fietselfstedentocht halen ruim 33.000 euro op voor onderzoek naar spierziekten!

07-06-2022 | 14:10 Afgelopen maandag (6 juni) vond de Fietselfstedentocht weer plaats. Met een team van 47 deelnemers stonden we 's morgen vroeg aan de start in Bolsward. Deze editie werd een extreme tocht met veel wind en regen. Met een prachtig bedrag van ruim 33.000 euro voor onderzoek naar spierziekten is de finish gehaald! Wij zijn de deelnemers van ons team enorm dankbaar.  Wil jij ook (nog) een keer deze uitdagende tocht fietsen langs de Friese steden? Meld je dan alvast aan voor de editie van 2023 en sluit je aan bij ons team. Mail jouw gegevens naar actie@spierfonds.nl en we hopen je volgend jaar in Friesland bij de start te verwelkomen!
Read more
View all
€15

Anonymous

04-07-2022 | 23:42 To: Ik kom in actie tegen spierziekten!