Kom in actie tegen spierziekten

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit! 

Start een actie Doneer nu

 
Read more Read less
View all
Doe jij zaterdag 19 of zondag 20 september mee aan De Dam tot Damloop Home Edition? Zet je dan in voor het Spierfonds en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten!   De Dam tot Damloop ziet er dit jaar anders uit, het wordt namelijk de ‘Home Edition’. Tijdens deze eenmalige editie kun je beide afstanden op beide dagen lopen. Ga de uitdaging aan om de 5 en/of 10 Engelse Mijl vanuit huis te trotseren en zo bij te dragen aan wetenschappenlijk onderzoek naar spierziekten.   Maak eenvoudig een actie aan, laat iedereen weten dat jij mee doet voor het Spierfonds en laat je sponsoren! Behaald jij het minimale streefbedrag van 100 euro? Dan sturen wij jou vóór de Damloop een Spierfonds Hardloopshirt toe. Zo loop je de bijzondere home editie helemaal in stijl!    Ga jij samen met ons de uitdaging aan?
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

MOBIEL COLLECTEREN: HELP JIJ OOK MEE?

30-07-2020 | 11:53 Het coronavirus houdt ons allemaal in z’n greep. De invloed ervan is groot, op veel verschillende vlakken. Evenementen worden afgelast, sponsoracties gaan niet door en mensen met een zwakkere gezondheid, zoals mensen met een spierziekte, leven nog steeds in angst om besmet te raken. Collecteweek Van 6 tot en met 12 september staat onze collecteweek op de planning. Elk jaar is dit de grootste landelijke actie tegen spierziekten en het is één van onze belangrijkste inkomstenbronnen om financiering van wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. Zeker dit jaar is de collecteweek ongekend belangrijk. We hebben goede hoop dat de huis-aan-huis collecte door kan gaan, maar we weten niet hoe de komende weken gaan lopen. Daarom introduceren we dit jaar – naast de huis-aan-huis collecte – een nieuwe manier van collecteren, die ook nog eens onwijs leuk en makkelijk is: mobiel collecteren. Gewoon met je smartphone kun je vanaf de bank, vanuit bed of vanuit je rolstoel mensen in jouw omgeving tijdens de collecteweek vragen een donatie te doen. In jouw persoonlijke ‘dashboard’ zie je de opbrengst automatisch optellen. Mobiele collecte We kunnen in dit lastige jaar alle hulp gebruiken. En daarom doen we een beroep op iedereen die het Spierfonds een warm hart toedraagt. Wil jij meehelpen met de mobiele collecte? Laat het ons in een e-mail weten en stuur jouw 06-nummer mee. Begin september krijg je van ons een SMS waarin we je uitnodigen mee te doen aan de mobiele collecte met een linkje naar jouw persoonlijke dashboard. Vanuit dit dashboard kun je jouw vrienden en familie via Whatsapp vragen een donatie te doen. Dit wijst zich te zijner tijd vanzelf. Aan het einde van de collecteweek bedanken we je hartelijk voor jouw hulp. Voor jullie, onze geweldige actievoerders, was het ook een jaar vol teleurstellingen. Zelfbedachte sponsoracties konden niet doorgaan, evenementen als de Fietselfstedentocht en de Dam tot Damloop werden gecanceld… We hopen dat jullie via de mobiele collecte een (extra) steentje bij willen dragen om geld in te zamelen voor de strijd tegen spierziekten. Stuur een e-mail naar actie@spierfonds.nl of klik op onderstaande button om je aan te melden. Namens iedereen bij het Spierfonds: hartelijk bedankt.   Meld je aan!   PS: uiteraard gaan we vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Het Spierfonds krijgt geen inzage in de mobiele nummers van personen die via Whatsapp worden benaderd en alle donaties worden anoniem gedaan.
Read more
View all
€ 7,50

Anonymous

19-09-2020 | 23:11 To: Jasmijn helpt ook in 2020 Appeltaart