Kom in actie tegen spierziekten

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit! 

Start een actie Doneer nu

 
Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Het moment waar alle hardloopliefhebbers lang naar hebben uitgekeken is bijna daar! Sta je ook te popelen om weer mee te doen aan een mooie hardloopwedstrijd! En wil jij hiermee je inzetten voor onderzoek naar spierziekten? Meld je snel aan voor ons team! De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement extra bijzonder! Op zaterdagavond 18 september is er een nightrun van 8 KM door Zaandam, en op zondag 19 september de reguliere damloop van 16KM. Je ontvangt een startbewijs voor het evenement én een hardloopshirt van ons. En natuurlijk zijn wij bij het evenement aanwezig om je aan te moedigen! Loop jij mee in het spierfondsteam om zo geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten? Schrijf je in!
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Doe mee met de Dam tot Damloop!

28-05-2021 | 13:00 Het moment waar alle hardloopliefhebbers lang naar hebben uitgekeken is bijna daar! Sta je ook te popelen om weer mee te doen aan de grootste Businessloop ter wereld? En wil jij hiermee je inzetten voor onderzoek naar spierziekten? Meld je snel aan voor ons team!De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement extra bijzonder!Op zaterdagavond 18 september is er een nightrun van 8 KM door Zaandam, en op zondag 19 september de reguliere damloop van 16KM. Je ontvangt een startbewijs voor het evenement én een hardloopshirt van ons. En natuurlijk zijn wij bij het evenement aanwezig om je aan te moedigen! Loop jij mee in het Spierfondsteam om zo geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten? Schrijf je nu in! Schrijf je in voor de Damloop
Lees meer
Bekijk alle
€ 100

Bauke

19-06-2021 | 07:30 Aan: Door MD