Kom in actie tegen spierziekten

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit! 

Start een actie Doneer nu

 
Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Doe jij mee met de Spier-Run?

05-04-2022 | 09:00 Doe jij op zaterdag 23 april vanuit huis mee aan de Spier-Run? Schrijf je dan snel in en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten!  Met de Spier-Run kun je vanuit huis in actie komen voor mensen met een spierziekte. Schrijf je in voor de 5, 10 of 15 kilometer of kies zelf een afstand, vraag jouw familie en vrienden om je te sponsoren en ren op 23 april vanuit huis mee. Of je dit hardlopend, lopend of rollend doet maakt helemaal niet uit! Het feit dat we op dezelfde dag met elkaar door heel Nederland voor hetzelfde doel in actie komen maakt het bijzonder!  Via de eRoutes app wordt jouw Spier-Run nog meer een beleving. Download de app, vul je activatiecode in en word tijdens jouw run door ons aangemoedigd.  Zamel je minstens €100 in dan ontvang je van ons een Spierfonds hardloopshirt. Alle deelnemers krijgen na afloop een mooi aandenken.  Dus: trek je hardloopschoenen aan, start met trainen en doe op 23 april mee met de Spier-Run!    Klik hier om je aan te melden of klik hier voor meer informatie   
Lees meer
Bekijk alle
€ 55

Edwin

28-05-2022 | 08:00 Aan: Ik doe mee met de Fietselfstedentocht voor onderzoek naar spierziekten Het is voor een goed doel